jueves, 6 de marzo de 2014

Surt "La Safor Llibertària" nº 4

 
Surt el número 4 de La Safor Llibertària, òrgan d’expressió de la CNT-AIT en la Safor i de difusió de les idees anarquistes.

En aquest número animem a la població de la comarca a organitzar-se al marge dels partits polítics i de les plataformes oportunistes per tal de defendre els seus interessos, en aquest cas, la platja de l’Ahuir, únic indret naturista de Gandia que l’alcalde feixista vol censurar a les bones o a les males, envaint i urbanitzant l’últim tram de platja natural de la localitat costanera.

També reflexionem sobre el paper de l’Anarquisme i del sindicat front a les distintes lluites en defensa dels drets socials, reivindicant l’essència revolucionària de la històrica anarcosindical.  I un company de la península en ofereix la seua retrospectiva sobre el moviment anarquista al llarg de les darreres dècades.

Descarrega’t aquest número prement sobre la imatge, i si vols que te’ls enviem impresos i en format de periòdic no tens més que posar-te en contacte amb nosaltres.

Salut, Revolució Social i Anarquia!

CNT-AIT Sindicat Revolucionari Anarquista de La Safor
*          *          *
Sale el número 4 de La Safor Libertària, órgano de expresión de la CNT-AIT en la Safor y de difusión de las ideas anarquistas.

En este número animamos a la población de la comarca a organizarse al margen de los partidos políticos y de las plataformas oportunistas para defender sus intereses, en este caso, la playa de l’Ahuir, único lugar naturista de Gandía que el alcalde fascista quiere censurar a buenas o a las malas, invadiendo y urbanizando el último tramo de playa natural de la localidad costera.

También reflexionamos sobre el papel del Anarquismo y del sindicado frente a las distintas luchas en defensa de los derechos sociales, reivindicando la esencia revolucionaria de la histórica anarcosindical. Y un compañero de la península ofrece su retrospectiva sobre el movimiento anarquista a lo largo de las últimas décadas.

Descárgate este número pulsando sobre la imagen, y si quieres que te los enviemos imprimidos y en formato de periódico no tienes más que ponerte en contacto con nosotros.

¡Salud, Revolución Social y Anarquía!


CNT-AIT Sindicato Revolucionario Anarquista de La Safor

 La Safor Llibertària nº 4, Valencia,La Safor,  Gandía,Anarquistas, trabajadores,estudiantes,CNT,CNT AIT, CNT FAI,Safor, Oliva, Tabernes de Valldigna, Jaraco, Anarquistas, trabajadores,estudiantes,CNT,CNT AIT, CNT FAI, Bellreguart, Villalonga, Fuente Encarroz , Simat de Valldigna, Daimuz, Anarquistas, trabajadores,estudiantes,CNT,CNT AIT, CNT FAI, Piles, Almoines, Anarquistas, trabajadores,estudiantes,CNT,CNT AIT, CNT FAI, Miramar, Jeresa, Real de Gandía, Palma de Gandía, Beniarjó, Benifairó de la Valldigna, Anarquistas, trabajadores,estudiantes,CNT,CNT AIT, CNT FAI, Benirredrá, Rafelcofer, Alquería de la Condesa, Bárig, Anarquistas, trabajadores,estudiantes,CNT,CNT AIT, CNT FAI, Ador   Rótova, Potríes, Palmera, Anarquistas, trabajadores,estudiantes,CNT,CNT AIT, CNT FAI, Lugar Nuevo de San Jerónimo, Alfahuir, Anarquistas,  Beniflá, Anarquistas, trabajadores,estudiantes,CNT,CNT AIT, CNT FAI, Guardamar de la Safor,  Almiserat, Anarquistas, trabajadores,estudiantes,CNT,CNT AIT, CNT FAI, Castellonet, Anarquistas, trabajadores,estudiantes,CNT,CNT AIT, CNT FAI,



http://la-safor.cnt.es/2014/03/surt-la-safor-llibertaria-n-4.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario